Johan Glans

Johan Glans
Namn: Johan Glans
Född: 1974-04-09
Övrigt:

Som ung ägnade Glans sin fritid åt att spela schack i Eslövs Schackklubb. Ett annat ungdomsintresse har varit James Bond och han har varit med i SVT:s frågesportprogram Kvitt eller dubbelt, där han tävlat i ämnet. Glans gjorde sin debut som ståuppkomiker på Kramer i Malmö i oktober 1994. Han belönades med Bubbenpriset 1998 och han utsågs på Stand Up Galan 2003 till Årets manliga komiker.

Kvarteret skatan reser till Laholm

Kvarteret skatan reser till Laholm

Kvällens filmtips är kvarteret skatan reser till Laholm, där vi åter får följa vännerna i Kvarteret skatan, den här gången när de planerar sin semester till Laholm. Men det här året är inget sig vanligt då det krisar mellan Magnus och Frida som helst vill åka iväg på en egen semester. Samtidigt vill Jenny gruppens eviga singel komma iväg själv med sin nya kille. Ulf får panik i tanken att gruppen ska splitras till semester så han kommer på en lögn som växer sig allt större.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Intervju med Johan Glans

Intervju med Johan Glans inför filmen Kvarteret Skatan reser till Laholm

Åsa-Nisse Wälkom to Knohult

Åsa-Nisse

Åsa-Nisse Wälkom to Knohult

Ett av dagens filmtips är en komedi film som heter Åsa-Nisse Wälkom to Knohult som snart har biopremiär. I filmen får vi följa Åsa-Nisse som spelas av Kjell Bergqvist och Klabbarparn som spelas av Michael Segerström på deras äventyr. Den här gången har Åsa-Nisse uppfunnit en dunerpump som skulle pumpa en massa vatten till gården. Men Åsa-Nisse lyckas få mycket mer än bara vatten med sin dunderpump, han lyckas pumpa upp olja. Skånskt petrolium gillar inte att de har fått en konkurrent och sänder Mårten som spelas av Johan Glans efter pumpen och så börjar jakten.

Läs mer om filmen samt se trailer…