Ann Petrén

Ann Petrén
Namn: Ann Petrén
Född: 1954-05-25
Övrigt:

Ann Louise Maria Petrén är född i Västerås och är en svensk skådespelare. Ann är dotter till Folke Petrén och Maud Jacobsson. Hon utbildade sig nere i Malmö och nu jobbar hon fast på Stockholms stadsteater. Hon har fått guldbaggen för sin roll i Om jag vänder mig om samt för sin roll i filmen Happy End.

Intervju med Ann Petrén

Här är intervju med Ann Petrén som har en roll i den kommande filmen Eskil & Trinidad. Där hon spelar Trinidad som är en enstöring i byn.

Intervjun med Ann Petrén:

Eskil & Trinidad

EskilTrinidad

Eskil & Trinidad

Kvällens filmtips är den svenska filmen Eskil & Trinidad. Här får vi följa nioåriga Eskil som har bott på nio olika ställen i sitt liv och nu ska han flytta igen. Det blir alltid något ställe som ligger vid en älv, heter något konstigt, har ett kraftverk och ett hockeylag där han måste spela.

Läs mer om filmen samt se trailer…

Åsa-Nisse Wälkom to Knohult

Åsa-Nisse

Åsa-Nisse Wälkom to Knohult

Ett av dagens filmtips är en komedi film som heter Åsa-Nisse Wälkom to Knohult som snart har biopremiär. I filmen får vi följa Åsa-Nisse som spelas av Kjell Bergqvist och Klabbarparn som spelas av Michael Segerström på deras äventyr. Den här gången har Åsa-Nisse uppfunnit en dunerpump som skulle pumpa en massa vatten till gården. Men Åsa-Nisse lyckas få mycket mer än bara vatten med sin dunderpump, han lyckas pumpa upp olja. Skånskt petrolium gillar inte att de har fått en konkurrent och sänder Mårten som spelas av Johan Glans efter pumpen och så börjar jakten.

Läs mer om filmen samt se trailer…