Monica Z


monica-Z

Monica Z

Dagens filmtips är den svenska filmen Monica Z. Den skildrar den svenska nationalikon Monica Zetterlund som följer hennes stora genombrott och blomstringstid på sextiotalet. Filmen visar vilken speciell artist hon är och vilken unik närvaro på scen. Samtidigt får vi följa med bakom kulisserna och se vad som hände bakom rampljuset.


Filmkritikerna diskuterar:

Erik Fellman:
Monica Z är en helt otroligt välgjord film fylld med bra skådespelare. Filmen är ett nöje att se från början till slut då man får en väldig djupt inblick i Monicas liv. Först och främst måste man lyfta på hatten för Edda Magnason som gör rollen som Monica otroligt bra vilket gör det till en fröjd att se. Sen tycker jag att valet av en okänd skådis som Monica var väldigt klokt. Sen har vi en skådespelare som varit med ett tag i branschen nämligen Kjell Bergqvist som spelar pappan i filmen, han gör rollen som den hårda men älskade pappan riktigt bra. Sen får vi även se Sverrir Gudnason som Sture Åkerberg som även han gör sin roll som väl som den snälla killen. Det här är helt klart en film som ni bör gå och se på en gång för att få en djupare inblick i Monicas liv, njuta av musiken och showen.

Filmtrailer:

Betyg : 4 Ståbaser av 5 möjliga

Länkar om filmen:
IMDB

Related Posts with Thumbnails

Comments

  1. Denna filmen ser jag fram emot att se. Känner på mig att det kommer bli samma känsla som Cornelis gav mig förra året.

  2. En medelmåttig film med ett övertydligt manus som mest liknar en bruksanvisning till en hushållsapparat och dramaturgi och närhet hämtat från en hårshampoo reklam.

  3. Ja smaken är som baken.

Speak Your Mind

*